Seurakuntasalit ja muut kokoontumistilat

Haminassa:
Herran Kukkaro, Pikkuympyräkatu 34, Hamina  kartta
Toimii nuorten tilana. Ei vuokrata ulkopuolisille.

Kulmakivi, Mannerheimintie 12, Hamina  kartta
Kulmakivessä on yläkerran juhlasali, alakerran pienempi sali ja ryhmätilat Ellin kammari ja Jammun kammari. Videotykki on.
Yläkerran saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Salin ollessa pöytäjärjestyksessä istumapaikkoja on noin 80. Keittiö on koneistettu ja astioita on sadalle hengelle.
Alasalissa on tilaa noin 35 hengelle. Sen yhteydessä on myös keittiö, joten erilaisten juhlien pitäminen siellä onnistuu helposti. Alasalin yhteydessä sijaitsee lähetyspuoti.
Ellin kammari on ryhmätila 12 henkilölle, pöydän jatkopalan kanssa noin 20 henkilölle. Kahvihetkeen on mahdollisuus, jos kahvin keittää ylä- tai alasalin keittiössä. Kalustus on kokoustilamuodossa. Etuovella on raput, takaovella ei ole rappuja, hissi on aulassa.
Jammun kammari on ryhmätila noin 15 henkilölle. Kahvihetkeen on mahdollisuus, jos kahvin keittää ylä- tai alasalin keittiöissä. Pitkä pöytä, sohvaryhmä. Etuovella on raput, takaovella ei ole rappuja, hissi on aulassa.

Simeon-sali, Pikkuympyräkatu 34, Hamina kartta
Tarjoilupaikat noin 200 hengelle. Ilman pöytiä saliin saadaan 280 istumapaikkaa. Juhlasalin yhteydessä on näyttelyaula. Toimii hyvin myös konserttisalina. Videotykki on.

Skippari, Rautatienkatu 5, Hamina  kartta
Rakennuksen toisessa osassa pidetään seurakunnan kerhoja, toisessa päädyssä sijaitsevat pienet kokoustilat.

Miehikkälässä ja Virolahdella:
Miehikkälän seurakuntakoti, Pappilankuja 3, Miehikkälä  kartta
Saliin mahtuu noin 60 henkeä. Keittiö on tilava ja toimiva asianmukaisine koneineen ja kalustoineen.
Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti  kartta
Saliin mahtuu noin 100 henkeä.
Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virolahti  kartta
Tiloja voi vuokrata viikonlopuiksi. Tilaan mahtuu noin 50 henkeä