Seurakuntasalit ja muut kokoontumistilat

Haminassa:
Herran Kukkaro, Pikkuympyräkatu 34, Hamina  kartta
Toimii nuorten tilana. Vuokrataan myös ulkopuolisille.

Kulmakivi, Mannerheimintie 12, Hamina  kartta
Kulmakivessä on yläkerran juhlasali, alakerran pienempi sali ja ryhmätilat Ellin kammari ja Jammun kammari. Videotykki on.
Yläkerran saliin mahtuu noin 100 henkilöä. Salin ollessa pöytäjärjestyksessä istumapaikkoja on noin 80. Keittiö on koneistettu ja astioita on sadalle hengelle.
Alasalia ja pieniä kokoontumistiloja ei vuokrata v 2020 alusta sisäilmaongelmien vuoksi.

Simeon-sali, Pikkuympyräkatu 34, Hamina kartta
Tarjoilupaikat noin 200 hengelle. Ilman pöytiä saliin saadaan 280 istumapaikkaa. Juhlasalin yhteydessä on näyttelyaula. Toimii hyvin myös konserttisalina. Videotykki on.

Skippari, Rautatienkatu 5, Hamina  kartta
Rakennuksessa on diakonian vastaanottotila sekä lähetys- ja vapaaehtoistyön toimintaa. Mannerheimintien suuntaan avautuvassa päädyssä toimii lähetystyön puoti.

Miehikkälässä ja Virolahdella:
Miehikkälän seurakuntakoti, Pappilankuja 3, Miehikkälä  kartta
Saliin mahtuu noin 60 henkeä. Keittiö on tilava ja toimiva asianmukaisine koneineen ja kalustoineen.
Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti  kartta
Saliin mahtuu noin 100 henkeä.
Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virolahti  kartta
Tiloja voi vuokrata viikonlopuiksi. Tilaan mahtuu noin 50 henkeä