Haminassa Marian kirkossa äänesti 802 henkilöä.

Haminan seurakunnan kirkkovaltuustoon vuosiksi 2019-2022 on valittu seuraavat jäsenet, vertauslukujen mukaisessa järjestyksessä:
Nina Janes, Sillanrakentajat
Sirpa Hasu, Sos.dem, uusi
Kaisa Pitkänen, Sillanrakentajat
Minna Yläkäs, Kaakon keskusta, uusi

Valituista uusia oli 7. Miehiä valittiin 10 ja naisia 17. Valituista nuorin on iältään 24 vuotta ja vanhin 74 vuotta. Eniten ääniä saivat Nina Janes 133 ääntä, Jaana Suikkanen 115 ääntä ja jaetulla kolmannella Arto Kivelä ja Pirkko Parjanen 105 ääntä.

Seurakunnan jäsenmäärän väheneminen aiheutti kirkkolain mukaisesti sen, että kirkkovaltuustoon valittiin 27 jäsentä. Neljä vuotta sitten valittuja oli 33.

Äänioikeutettuja oli 16 412. Äänioikeuttaan käytti 2530 henkilöä. Äänestysprosentti oli 15,4 %. Edellisissä seurakuntavaaleissa 2014 äänestysprosentti oli 14,5 % ja äänioikeutettuja oli 17 908.
Ennakkoääniä annettiin Haminan seurakunnassa 1485. Kaakonkulmalla annetut ennakkoäänet vähenivät neljän vuoden takaisista luvuista. Haminan seurakunta oli ensimmäistä kertaa jakautunut äänestysalueisiin, ja siksi varsinaisena vaalipäivänä 18.11. haminalaiset, miehikkäläläiset ja virolahtelaiset äänestivät omissa kirkoissaan.
Uusi valtuusto järjestäytyy tammikuussa 2019.

Kaikkien ehdokkaiden saamat äänimäärät ja lisää tietoa vaaleista.