Miehikkälän kirkkokuoro osallistuu muiden seurakunnan kuorojen tavoin konserttiin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Nyt tarjoutuu mitä mukavin keino tukea tämän vuoden Yhteisvastuukeräystä: Haminan seurakunnan kuorot pitävät yhteisen konsertin Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34, Hamina) tiistaina 24. huhtikuuta klo 18. Ostamalla 10 euroa maksavan käsiohjelman autat samalla torjumaan nälkää ja köyhyyttä maailman katastrofialueilla. Kotimaassa Yhteisvastuukeräyksen varoilla tuetaan vaikeassa taloudellisessa tilanteessa eläviä ihmisiä.

Konsertissa esiintyvät Haminan seurakunnan lapsikuoro ja gospelkuoro Ulla Suutarin johdolla ja Pekka Soranummen johtama Vehkalahden kirkkokuoro. Kappelien kuoroja edustavat Virolahden seurakuntakuoro, jota johtaa Inna Heikkilä sekä Niina Kotron luotsaama Miehikkälän kirkkokuoro sekä Virolahtelainen tyttökuoro Mielikit, johtajana Liisa Hanski. Kuorot laulavat konsertissa yhdessä ja erikseen. Ville Kervisen saksofoni ja Saana Husun viulu tuovat lisäväriä laulujen säestyksiin.

Kuorojen temmellyskenttänä konsertissa on adventtina 2016 käyttöön otettu virsikirjan lisävihko, josta löytyy aivan uusien virsien lisäksi vanhoja tuttuja lauluja, kuten nyt vaikkapa Suojelusenkeli. Illan aikana kuullaan myös laulut Oi armon ihme (Amazing Grace), Maksettu on velkani mun ja Rukous on silta, jotka moni saattaa tuntea entuudestaan.

Konsertin juontaa diakoni Mervi Leinonen. Tervetuloa tunnelmalliseen iltaan uusien virsien parissa!