Talous- ja ruoka-apua

Taloudellisissa ongelmissa ensisijainen apu löytyy kaupungin sosiaalitoimistosta. Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa akuutissa hätätilanteessa olevia.

Diakoniatyön vastaanotot:
Haminassa Kulmakivessä, Mannerheimintie 12
ilman ajanvarausta ma, ti, to ja pe klo 9-10: 0440 999 443

Miehikkälässä ja Virolahdella, ota yhteys työntekijään.

Muita kanavia
Kuluttajaviraston talous- ja velkaneuvontasivuilta löydät käytännöllistä tietoa, ohjeita ja työkaluja taloutesi hallintaan. Täältä saat myös tietoa siitä, mitä tapahtuu ja mitä kannattaa tehdä, jos et pysty maksamaan laskujasi tai velkaasi.
Takuu-säätiö antaa taloudellisessa kriisissä oleville kotitalouksille puhelinneuvontaa sekä myöntää takauksia järjestelylainoihin.
Marttaliitolla on pitkät perinteet pennin venyttämisen opastuksessa. Marttojen sivuilta löydät paljon käytännöllisiä neuvoja siitä, miten saat rahasi riittämään.

Työttömien ruokailu maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.30-12.30 Kulmakivessä, Mannerheimintie 12. Ruoan hinta 3 €. Yhteistyönä EKYT ry, Kakkois-Suomen ELY-keskus, Haminan kaupunki ja seurakunta.