Susanna Erätuli

Etsijän polulle materiaalin on laatinut teologiharjoittelija Susanna Erätuli kirjoittamansa kirjan Etsijän kirja – mitä on olla ihminen pohjalta. (Otava, Hidasta elämää, 2017). Kuva Jukka Erätuli.

Löydät Marian kirkon ympäristöstä kesällä 2021 Etsijän polun. Sen 12 rastilla voit pohtia elämää, etsimistä ja löytämistä eri näkökulmista.

”Mitä on olla ihminen? Mitä on olla sinä? Mitä elämä sinulta pyytää, entä mitä sinä toivot elämältä?”

Etsijän polun teemoja ovat: etsijän matka, rakkaus, itseys, hiljaisuus, hengellisyys, ainutlaatuisuus, tasapaino, kutsumus, juuret, luovuus ja löytyminen. Voit syventyä teemoihin ajan kanssa tai voit silmäillä niitä kevyemmin, ohimennen. Kaikki käy.

Tervetuloa Etsijän polulle, polku alkaa Marian kirkon portilta, Pikkuympyräkatu 34.