Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä. Lisätietoa Sansan sivuilta.

Haminan seurakunta järjestää yhdessä Kotkan ja Pyhtään kanssa alueillaan Toivoa naisille -iltoja. Kokoontumiset alkavat 29.1. Karhulan seurakuntakeskuksessa. Katso muut ajat ja paikat tästä: Toivoa naisille -illat Haminan, Kotkan ja Pyhtään alueella v 2019