18.10.2019 pehmoleluilla on mahdollisuus päästä yökylään Marian kirkkoon. Lapset voivat tuoda pehmolelunsa yökylään  perjantaina 18.10. klo 10.30-13.00 ja noutaa ne takaisin kotiin sunnuntaina messun jälkeen noin klo 11.00-13.00. Perjantaina oman pehmolelun voi tuoda Simeon- saliin, jossa vietämme koko perheen nallemuskaria. Omat pehmolelut pääsevät siis mukaan musisoimaan ja laulamaan. Muskarin jälkeen tarjolla on lounas 8 euroa/perhe ja oman pehmolelun voi jättää nimellä varustettuna lastenohjaajille yökyläilyä varten. Yökyläilyn aikana otamme kuvia muistoksi pehmoleluista ja valokuvista pääsee sunnuntaina tutkailemaan, mitä oma lelu on kyläilyn aikana kirkossa puuhaillut. Pehmolelut ovat noudettavissa ja valokuvat ovat esillä messun jälkeen Simeon-salissa. Tarjolla on myös kirkkokahvit.