TV-jumalanpalvelukset klo 10 Yle TV1:
•Su 1.7. Jukolan viestin metsäkirkko Kastarlammen rannalla Hollolan Hälvälässä. Saarna piispa Matti Repo, liturgeina Hanna-Leena Penttilä ja Heikki Pelkonen. Musiikista vastaavat Lahden Gospelkuoron lauluryhmä Marjaana Turusen johdolla, Matti Laitinen, Vesa Koskimaa, Antti Akkanen ja Lari Hermanni Lius. Metsäkirkon visuaalisen ilmeen on toteuttanut Lahden muotoiluinstituutin opiskelijat.
•Su 8.7. Herättäjäjuhlat Tampereelta. Liturgi Kati Eloranta. Saarna Simo Juntunen. Musiikki Osmo Honkanen, urut. Poikakuoro Pirkanpojat, johtaa Jouni Rissanen. Tampereen herättäjäjuhlien juhlakuoro, johtaa Petra Perttula.
•Su 22.7. Leirijumalanpalvelus Vuosaaren seurakunnan Lohiranta-rippileiriltä. Saarna nuorisotyönohjaaja Jonna Peitso, liturgina isonen Viljami Leinonen. Musiikki rippileirin nuoret ja isoset, johtajana kanttori Hanna Virtanen. (uusinta vuodelta 2017)

Radiojumalanpalvelukset klo 10 Yle Radio 1:
•su 1.7.Tuomasmessu Agricolan kirkosta Helsingistä
•su 8.7.Jumalanpalvelus Tarvasjoen kirkosta
•su 8.7. Jumalanpalvelus Herättäjuhlilta Tampereelta
•su 15.7. Jumalanpalvelus Otaniemen kappelista Espoosta

Radiohartaudet Yle Radio 1:
Aamuhartaudet lähetetään Yle Radio 1:ssä ma–la klo 6.15, toinen lähetys klo 7.15. Iltahartaudet lähetetään ma–pe klo 18.50 ja la klo 18.00, toinen lähetys ma–la 23.00.

Pisara-hartaudet lauantaisin klo 15.05 Yle TV1:
•7.7. Tanssi on opettanut tuntemaan omat rajat. Nuorisotyönohjaaja, tanssija Mari Vuorisalmi (Kol.3:16-17).
•14.7. Armo auttaa kun menneisyyden käsittelemättömät asiat palaavat. Laulaja, näyttelijä Kai Hyttinen (Ps. 103:11-13,15-17).

Horisontti sunnuntaisin klo 12.05 Yle Radio 1:Puhetta uskonnoista, kirkoista, elämänkatsomuksista, yhteiskunnasta ja etiikasta.
•8.7. Keitä ovat Suomen buddhalaiset? Millaista on buddhalaisuus Suomessa? Mitä buddhalaisuudesta putoaa pois, kun se tulee kaukomailta tänne protestanttiseen Pohjolaan? Keskustelemassa ovat Lé Tan Linh, Erja Varis ja Mitra Härkönen. Heillä kullakin on oma näkökulmansa buddhalaisuuteen. Toimittajina ovat Anna Patronen ja Samuli Suonpää.