Nina Palm (vas.) ja Anna Mykrä-Siljander vihittiin papeiksi 27.5.2018.

Seurakuntaamme on vihitty kaksi uutta pappia,  Anna Mykrä-Siljander ja Nina Palm. He molemmat aloittavat papin työnsä nyt kesällä. Anna ja Nina ovat monelle seurakuntalaiselle tuttuja kasvoja, sillä he ovat työskennelleet seurakunnassamme aiemmin eri tehtävissä. Molemmat sanovatkin, että on suuri onni ja ilo, että seurakunta ja sen työntekijät ovat jo entuudestaan tuttuja.
– On ihanaa olla nyt pappi niille seurakuntalaisille, jotka olen tuntenut jo lapsesta saakka, iloitsee Anna. Yhtä aikaa Mikkelissä 27.5. vihityt Anna ja Nina saavat tukea myös toisistaan.
– Olemme siitä onnellisessa asemassa, että voimme jakaa keskenämme niitä kysymyksiä ja pelkojakin, joita uuden viran aloittaminen aiheuttaa. Toisen samassa tilanteessa olevan tuki on ihan mieletön etu, sillä vain toinen samassa tilanteessa oleva voi tietää, mitä toisen mielessä liikkuu, sanoo Nina.
– Motivaatiota meiltä uusilta papeilta ei varmasti ainakaan puutu. Odotamme jännityksen sekaisella innolla kaikkia niitä tehtäviä, joita papin arki pitää sisällään, naiset tuumivat.
Annan ja Ninan tulojuhlaa vietetään messussa 10.6. klo 10.00 Marian kirkossa. Messun jälkeen kahvit kirkossa.