Haminan Päivänpoikien johtaja Mika Ramu esitteli 9,6 metristä Targa96 meripartiolaisten purjekoulutusalusta Haminan Tervasaaressa.

Haminan seurakunnan diakoniatyö ja meripartiolippukunta Haminan Päivänpojat vievät tänäkin suvena perheitä meriretkelle Suomenlahden suurimpaan luonnonsatamaan Ulko-Nuokkoihin. Nuokkosaariin kuuluvat Ulko-Nuokot ovat Haminan edustalla 12 km päässä Tervasaaresta.

Retki on tarkoitettu perheille, joilla ei muuten olisi mahdollisuuksia veneilyyn tai matkailuun.

Veneretki tehdään Haminan Päivänpoikien 9,5 metrisellä purjeveneellä 9.7. klo 12.00-18.00 kipparina Mika Ramu. Mukana purjehtii myös seurakunnan diakoniatyöntekijä ja perillä saaristossa matkalaisille on tarjolla välipalaa makkaranpaistoineen.

Retkelle voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan 6.6. mennessä osoitteeseen anne.hammarberg@evl.fi tai kuoressa Haminan seurakunnan palveluaulaan osoitteeseen Pikkuympyräkatu 34 (Diakoniatyö/veneretki). Diakoniatyö valitsee retkeilijät mukaan taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Seppo JJ Sirkka