Virolahden kappelineuvosto

Jäsenet 2015-2018: vt. kappalainen  Ville Holopainen / Taina Karvonen / kappalainen Anne Koivunen, Liisa Hanski, Teuvo Niemelä, Juho Olli, Aira Paavola, Kaisa Pitkänen ja Johanna Ruoppa.

Kappelineuvosto johtaa kappeliseurakunnan hengellistä työtä.  Kappelineuvosto koostuu luottamushenkilöistä, jotka kirkkovaltuusto valitsee nejäksi vuodeksi.

Toimikunnat v 2015-2018

• Lähetystoimikunta: Aila Bordi, Markku Malmi, Marketta Koukkula, Pirjo Pönniö, Mikko Vilkki, Mirja Isoin ja Aira Paavola, kappelineuvoston edustaja.
  • Aikuistyön toimikunta: Eila Leikkonen, Matti Leikkonen, Teuvo Niemelä, Esko Niskanen, Leena Niskanen, Maria Suurnäkki, Tellervo Tulkki, Arja Uotila ja Minna Yläkäs.
  • Klamilan kirkkotoimikunta: Raili Jaakkola, Tytti Klami, Pirjo Järvenkylä, Heikki Lommi, Ville Holopainen ja Juho Olli, kappelineuvoston edustaja.
  • Virolahden kirkon juhlatoimikunta (v 2016): Outi Silander, Johanna Ruoppa, Raili Arpiainen, Liisa Hanski, Siru Ahopelto, Jarmo Uotila, Ville Hopopainen, Inna Heikkilä.

Toimikunnat valmistelevat, suunnittelevat ja osallistuvat alansa toiminnan toteuttamiseen.

Pöytäkirjat: