Voit osallistua keräykseen myös lahjoittamalla rahaa keräyslippaisiin. Lippaita löytyy mm. seurakunnan palvelutoimistoista niiden aukioloaikoina.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö avasi vuoden 2019 Yhteisvastuukeräyksen tv-puheessaan 3.2.2019.

– Koulutus muuttaa maailmaa. Se tietää parempaa elämää yksittäisille ihmisille, hyvinvointia kokonaisille maille ja kehitystä koko ihmiskunnalle. Kaikilla on oltava aito, oikea mahdollisuus. Mahdollisuus kouluttautua ja tulla sitä kautta osalliseksi tähän yhteiskuntaan. Siitä meidän on pidettävä kiinni.

Yhteisvastuukeräys 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta. Haminan seurakunta on mukana yhteisvastuukeräyksessä, näin lahjoitat seurakunnan kautta.

Lipaskeräykset kauppaliikkeissä seuraavasti: S-market Hamina pe 22.2. klo 9.30-12.30 ja 14.00-17.00 sekä K-market Kanuunassa pe 8.3. klo 10.00-15.00. Lisäksi lippaat ovat esillä seurakunnan palvelutoimistoissa niiden aukioloaikoina.