Ei, nyt ei ole puhe lottovoitosta, kaikkien unelmien täyttymyksestä. Vaan siitä, että Suomen ev.lut kirkon jäsenmäärä on edelleen yli 4 miljoonaa, joista tämän syksyn seurakuntavaaleissa saa yli 3 miljoonaa äänestää – yhtenä heistä SINÄ.

Sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa – KÄYTÄ ÄÄNTÄSI 18.11.2018!

Seurakuntavaaleissa valitaan valtuuston jäsenet, jotka käyttävät päätösvaltaa seurakunnassa. Kirkkovaltuusto päättää mm. seurakunnan toiminta ja taloussuunnitelman.

Tämä tarkoittaa sitä, että täällä Haminassa valittavat 27 kirkkovaltuutettua päättävät siitä, miten ja mihin sinun kirkollisverosi käytetään: miten kehitetään lapsi- ja nuorisotyötä, missä on diakoniatyön painopiste? Mitä kiinteistöjä korjataan ja millainen on seurakunnan henkilöstöstrategia tuleville vuosille? Mitä palveluja sinulle tarjotaan?

He ovat siis seurakuntalaisten ääni: miten haluat seurakuntasi vastaavan tämän ajan haasteisiin ja miten sinut kohdataan arkesi keskellä?

Siksi ei ole yhdentekevää, miten ääntäsi käytät ja vaikutat oman seurakuntasi elämään – käytä rohkeasti ääntäsi, vaikuta ja luo edellytyksiä tulevaisuudelle,

kehottaa

rovasti Juha Parjanen, yks kappalainen